Du är som familj för oss

Vi tror på varma, öppna relationer med nära samarbete med er. Vi strävar efter att alltid vara nå bara och ni som familj är alltid välkommen att hälsa på och ta del av vår verksamhet.

Förutom det vardagliga samtalet om ert barns dag hos oss, får ni även följa ditt barns vardag genom bildapp:en Instagram.

En dag i veckan får ni ett Veckobrev där vi berättar om våra äventyr och även förbereder er inför kommande vecka.  En gång i månaden skickar vi ut ett månadsbrev från ledningen med övrig information om verksamheten.

Inbjudan till föräldramöte kommer 1 gång per termin
Inbjudan till föräldraråd 2 gånger per termin eller vid behov.
Inbjudan till B. I.U – Barns. Individuella utvecklingssamtal 1 gång per termin eller vid behov.
Inbjudan till övriga traditioner hos oss som vårvernissage, höstvernisage, lucia, drop in fika och föreläsningar kommer kontinuerligt under året.

Önskedagar

Önskedagar är beprövad metod där barnen får sina önskningar uppfyllda. Vår Förskolechef Maria Treiberg blev utsedd till årets Bamsepedagog 2014 för metoden Önskedagar. (Priset är skapat utav tidningen Bamse och i juryn satt Ingrid Pramling Samuelsson, pedagogikprofessor på Stockholms universitet).  Metoden har vi arbetat med i flera år och vi har sett resultatet att barnens inflytande bidrar till utveckling och lärande, öppenhet och nyfikenhet, självkänsla, självförtroende och självtillit, jämlikhet och ödmjukhet, respekt och ansvar, företagsamhet. Glädje och gemenskap där delad glädje är dubbel glädje.