Hem

Välkommen till Önskeförskolan

Framåtsträvande utflyktsförskola med barns trygghet, drömmar och värld i fokus.
Här blir barnen sedda på riktigt!

bild1

Kontakta oss här.

Önskeförskolan på Södermalm är en personlig och unik utflyktsförskola med 38 platser på 3 avdelningar som sedan delas in i mindre grupper i både lek och projekt. Vid speciella utflykter som exempelvis teater arbetar vi homogent och anpassar utflykter så barnen får rätt  till den utmaning de behöver och klarar av.

Raketerna 3 – 5 år/ 15 st – 3 ped            (1 Förskollärare/ 1 Barnskötare 1 Resurs)
Solarna      2 – 4 år / 13st  – 3 ped          (1 Tf Förskollärare/ 1 Barnskötare 1 Resurs)
Stjärnorna 1 – 2 år/ 10 st – 2 ped           (1 Tf Förskollärare 1 Barnskötare)

Grundarna och ledningen tror på närvaro och har barn, personal och familj i fokus på riktigt.  Hos oss är barnens lust, intresse, motivation, miljö, hälsa, inflytande och forskning avgörande och alla barn har lika stort värde.

Vi tror på Kvalité och Hållbarhet genom personliga inskolningar som innebär att vi ger barnet den tid de behöver för att bli trygg. Vi erbjuder hembesök som vi upplever är positivt för barnet och familjen. Vi har en strävan att välja närproducerat och ekologiskt så hoppas vi på att kunna ge alla hos oss det lilla extra. Syfte med verksamhet är att driva en långsiktig förskoleverksamhet där barnen verkligen står i centrum. Varmt välkommen på personliga visning!

Kontakta oss här.

astro